Willkommen in Friedrichsbrunn welcome in Friedrichsbrunn welkom in Friedrichsbrunn bezoekers |                 IMPRESSUM  

Das ist Friedrichsbrunn Home
Das ist Friedrichsbrunn Friedrichsbrunn
Das ist Friedrichsbrunn Accommodaties
Das ist Friedrichsbrunn Eten en Drinken
Hier wird man Wanderkönig Wandelaars

Hier wird man Wanderkönig Wintersportplaats
Hier wird man Wanderkönig Familie vakanties
Sehenswertes im Harz Excursies in de Harz
Sehenswertes im Harz
Evenementen 

 

Winterpret in  Friedrichsbrunn

Friedrichsbrunn, met een hoogte van 400 tot 600 m. ü. NN aan de traditionele skigebieden van Ostharzes.

Wat in de zomer als idyllisch parcours toont transformeert in de winter maanden in een toevluchtsoord voor cross-country skiërs. Tal van routes rond de stad, in verschillende moeilijkheidsgraden. Een groot sledding heuvel in het midden van de stad laat de harten van kinderen beat, en zelfs volwassenen hebben hun plezier. Kleinere afvaarten een beroep te doen op de ervaren skiërs. Degenen die liever rustige aanpak zou willen, waardoor winterwandeling door de omliggende bossen. Zelfs een bezoek aan de Brocken wordt aanbevolen, met de hoogste elevatie 1142m hoogte van de hars in helder weer biedt een weids uitzicht van de hars. Wie eschews het stijgen, het klimmetjes keien met brokken van spoorweg. Na zoveel plezier in de koude winter moet Een korte excursie naar de pekel thermisch bad in de badkamer een paar minuten Suderode bedrijf. In het verwarmde binnenzwembad, een buitenzwembad en relaxen, en vestigen nieuwe kracht voor de volgende wandelingen.

De geschiedenis van de wintersport is het best in het skiën en te bestuderen Heritage Museum. Hier leer je veel meer over de opkomst en ontwikkeling van vele wintersport uitrusting, het werk van de Berg en ook veel van de geschiedenis selbst.

Im de plaats in de loop der jaren hebben tal van wedstrijden. Een hoogtepunt, bijvoorbeeld, de slee ras, de duizenden toeschouwers jaarlijks anziehen.

Der Badeweiher in de zomer voor koeling biedt in de Winter maanden tot een ijsbaan voor schaatsster.

 

 

Diese Harzer Gastgeber - Seite wird von der Internetagentur Lars Kollmann betreut © 2008 IAK Gernrode / Harz