Willkommen in Friedrichsbrunn welcome in Friedrichsbrunn welkom in Friedrichsbrunn bezoekers |                 IMPRESSUM  

Das ist Friedrichsbrunn Home
Das ist Friedrichsbrunn Friedrichsbrunn
Das ist Friedrichsbrunn Accommodaties
Das ist Friedrichsbrunn Eten en Drinken
Hier wird man Wanderkönig Wandelaars

Hier wird man Wanderkönig Wintersportplaats
Hier wird man Wanderkönig Familie vakanties
Sehenswertes im Harz Excursies Harz
Sehenswertes im Harz
Evenementen 

 

Meer dan de generaties, het hars met haar schilderachtige valleien, bergen en bossen, een populair wandelgebied. Bij Frederik Brunn is een netwerk van ongeveer 190km ontwikkeld en bewegwijzerde routes, wandelpaden waaronder 6 en meer mogelijkheden in de buurt Bodetal te bereiken, en dus ook op de Harz heksen klimmen tot wandelen. Elke route heeft zijn eigen charmes, maar alle leiden door het mooie vrijwel ongerepte natuur.

Afgezien van de Harz heksen Stieg Zij hebben ook bewandern 'De paden van de Duitse keizers en koningen van de Middeleeuwen in de Harz Mountains' en de 'Historische Grenzweg'.

Der Bergrat-Müller-Teich
Stationen der Harzer Wandernadel

Veel van de wandelaars te worden geconfronteerd met vreemde groene kastjes. Dit zijn punten van het stempel 'Harzer migrant naald'. Ongeveer 200 van deze vakken worden afgestempeld in heel de hars worden verdeeld, maar slechts een paar plaatsen zij in zulke grote aantallen cadeau. Dit toont weer eens aan hoe populair wandelgebied de regio Frederick Brunn, en hoeveel migranten een aanlokkelijk doelwit voor ons. De 'Devil's rondlopen, of de' Quedlinburgblick ', de' adelaar eiken ', de Laubtal en Bergrat-Müller vijver Dergelijke doelstellingen zijn indrukwekkend. Bezoek de plaats waar de laatste wilde dragen van de hars werd neergeschoten en te zoeken naar de oude 'eiken Hollow ', in een grote stam, wiens familie vindt de ruimte.

 

 

Diese Harzer Gastgeber - Seite wird von der Internetagentur Lars Kollmann betreut © 2008 IAK Gernrode / Harz